Aankoop- en verkoopbemiddeling

.

Pakketten verkoopbemiddeling

Bij Verder houden we van duidelijkheid. Om die reden hebben we drie pakketten opgesteld met elk een vaste prijs. Hierdoor weet u vooraf wat u van ons mag verwachten.

In een vrijblijvend gesprek lichten wij graag de pakketten toe en bespreken we welk pakket voor u het gunstigste is.

 

Omschrijving

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

Kennismakingsgesprek in de te verkopen woning


 

Waardebepaling van de woning in overleg met de verkopende partij


Professioneel fotomateriaal


 

Eerste bezichtiging door Verder


Visualisatie van verbouwing of renovatieKadastrale stukken en plattegrond van de woning

 

 

Woning plaatsen op Funda.nl, pararius.nl en Jaap.nl

Contact onderhouden met potentiële koper(s)

 

Onderhandelingen over de prijs en leveringsvoorwaarden met koper(s)

Opmaken van de verkoopakte en contact met de notaris

Prijzen incl. BTW *

€ 1495,- 

€ 1950,-

€ 2595,-

*voor woningen met een maximale verkoopprijs tot €450.000,- 
Toelichting:

Fotografie vinden wij zeer belangrijk, om die reden werken wij samen met een professioneel fotograaf. Samen met haar zullen wij uw woning zo realistisch mogelijk vastleggen. Op deze manier krijgt uw klant een goed beeld van de woning. De foto's worden op onze eigen website en op Funda.nl geplaatst. Op uw verzoek is het ook mogelijk de woning op andere websites te plaatsen. 

Wij vinden het belangrijk dat uw woning snel gevonden wordt. Daarom adviseren wij altijd de woning op Funda.nl te plaatsen. Met 40 miljoen bezoeken per maand is Funda veruit de grootste huizensite. Als verdere promotie plaatsen wij een bord in uw tuin of bevestigen wij een V-bord aan uw raam. 

Social media zijn steeds belangrijker. Om die reden plaatsen wij een advertentie van uw woning op onze Facebook-pagina. Dit bericht zal openbaar geplaatst worden zodat ook u dit bericht kunt delen. In dit bericht wordt een link naar uw woning op onze eigen website en op Funda.nl opgenomen. Ook dit is weer een krachtige manier om potentiële kopers te enthousiasmeren voor uw woning.

Indien gewenst kan een woning ook technisch ingetekend worden. Dit is met name interessant voor nieuwbouw of een woning met een verouderd uiterlijk. Hierdoor krijgt de koper een beter beeld van welk potentieel een woning heeft. Voorbeelden hiervan zijn een kookeiland of openslaande deuren richting de tuin.

 Aankoopbemiddeling

Voor de bemiddeling bij de aankoop van een woning doen wij graag een passend voorstel op basis van uw wensen. Wij komen graag hierover met u in contact