Aankoop- en verkoopbemiddeling

.

Welkom bij Verder

Wij gaan Verder. Wij helpen u graag bij de aan- en verkoop van uw woning. Hierbij zijn de onderstaande drie kernpunten voor ons van belang. Deze kernpunten spelen een essentiële rol in onze werkwijze; middels korte lijntjes persoonlijk contact hebben.

Betrokken 
Tijdens een kennismakingsgesprek in uw eigen woning zullen uw wensen met aandacht besproken worden. Ook geeft u ons tijdens dit gesprek meer informatie over uw woning; u kent uw woning tenslotte het beste. Wij horen graag waarom u met plezier in de woning heeft gewoond en wat uw reden is deze te verkopen. Daarnaast zijn we benieuwd naar uw toekomstplannen en kijken we samen hoe we deze kunnen verwezenlijken.

Transparant 
Anders dan traditionele makelaars rekenen wij geen hoge courtage. Passend bij uw wensen selecteren we in overleg één van de beschikbare pakketten. Deze vindt u op de pagina pakketten. Hierdoor weet u direct wat wij voor u doen en wat de daarbij horende kosten zijn. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan en weet u precies wat u van ons mag verwachten. 

Persoonlijk
Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van uw woning. Hierbij houden wij u op de hoogte van de voortgang. Dit kan via mail, telefoon of Whatsapp. Ook kunt u ons via deze kanalen altijd bereiken. Wanneer er behoefte is aan een persoonlijk gesprek, is het altijd mogelijk hiervoor een afspraak te maken.

Wij gaan Verder. Wij denken met u mee en zullen u op betrokken, transparante en persoonlijke wijze begeleiden tijdens de verschillende fasen van de aan- of verkoop van uw woning.  

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.