Aankoop- en verkoopbemiddeling

.

VERKOCHT Vinkenstraatje 4. TIEL |  €187.000,- k.k. In het Vinkenstraatje te Tiel staat deze gezellige tussenwoning. Het Vinkenstraatje is een ruime straat. Vanuit deze woning kijkt u op de karakteristieke woningen van de onlangs gerenoveerde Vinkenhof. 

De woning dateert uit 1930 en is rond 1960 volledig gerenoveerd. Daarnaast is de gehele voorgevel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en voordeur. Via de voordeur betreedt u de woning en komt u in de hal. Vanuit hier kunt u rechtdoor de trap op naar de eerste verdieping en kunt u rechts de woonkamer in.

De grote ramen aan de voorzijde van de woning voorzien de woonkamer van meer dan voldoende lichtinval. De tweede deur in de woonkamer geeft toegang tot de kelderkast. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer via een boog van schoonmetselwerk. 

De keuken is erg ruim en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via een deur in de keuken bereikt u de douche en het toilet. Beide zijn via een aparte deur bereikbaar/afsluitbaar.

Via een andere deur in de keuken bereikt u de tuin. De tuin ligt op het zuiden waardoor u al vroeg in het jaar heerlijk buiten kunt zitten.  De tuin is op dit moment maar aan één kant voorzien van een afscheiding. Op de foto’s en op de kadastrale kaart is te zien waar de erfgrens loopt.

De tuin heeft ook een achterom. Deze is afgesloten middels een poort en komt uit in de Hogestraat. Dit is ideaal voor het verplaatsen van containers en om met bijvoorbeeld uw fiets de achtertuin te bereiken.

Op eerste etage bevinden zich drie slaapkamers. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. In deze ruimte is ook een wastafel geplaatst. Daarnaast biedt deze kamer toegang tot het balkon. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn voorzien van een dakkapel. In de gang en in slaapkamer 3 bevinden zich grote inbouwkasten.

De woning is centraal gelegen in Tiel. De Jumbo en Lidl supermarkt liggen op loopafstand. Ook het centrum is vanaf het Vinkenstraatje lopend of per fiets gemakkelijk te bereiken. Tiel is gelegen aan de Waal, heeft net geen 42.000 inwoners en ligt zeer centraal in Nederland. U rijdt binnen vijf minuten op de A15 en kunt vanaf het station met de trein richting Arnhem of Utrecht.