Aankoop- en verkoopbemiddeling

.

 VERKOCHT - Viaductstraat 2 Wamel 

 

Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in het hart van Wamel? Zoekt u een woning die u geheel naar eigen wensen in kunt delen? Dan is deze woning precies wat u zoekt! U vindt deze hoekwoning aan de Viaductstraat, op de hoek van de Stationsstraat, te Wamel. De woning is onderdeel van een nieuwbouwproject bestaande uit vijf woningen waarvan dit de ruimste woning is.

Het dorp Wamel heeft circa 2400 inwoners. Één van de twee basisscholen ligt op steenworp afstand en ook een supermarkt is in het dorp aanwezig. De sportvelden liggen op 5 tot 10 minuten fietsen en u rijdt in 10 minuten naar de A15. Ook voor een prachtige wandeling over de dijk of door de polder woont u in deze woning op de juiste plek. 

Deze nieuwbouw woning, welke is opgeleverd in 2018, staat op een perceel van 373 m² . De woning heeft een inhoud van 559 m³.  Daarnaast is er een aangrenzende ruimte met een oppervlakte van 27 m². Deze ruimte is via een buitendeur te bereiken en is uitermate geschikt als bedrijfsruimte. Ook is het mogelijk deze ruimte bij de woning te betrekken door een doorgang te creëren vanuit de woonkamer. Zonder meerprijs zal deze doorgang dan voor u gerealiseerd worden voordat u de woning betrekt.

Begane grond:
U betreedt de woning via de entree aan Viaductstraat en komt dan in de centrale hal. Hier vindt u de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Ook is hier een toiletruimte aanwezig. Deze is nog niet afgewerkt maar kan zonder meerprijs worden opgeleverd zoals het toilet op de foto. De ruime hal biedt ook doorgang naar de woonkamer. 

Via twee grote openslaande deuren aan de achterzijde van de woning kunt u de tuin betreden. De grote glaspartijen aan de zijkant van de woning lopen van plafond tot de vloer. Hierdoor wordt de tuin bij de woonkamer betrokken. Rechts van deze ramen zijn de voorbereidingen getroffen voor een keuken. Wanneer u aan het aanrecht staat heeft u een doorkijk naar het Wamelse polderlandschap.

Zoals reeds vermeld kan ervoor gekozen worden om de woonkamer te verbinden met de naastgelegen ruimte. Deze ruimte zou dan bijvoorbeeld kunnen dienen als kantoor, speelruimte of slaapkamer.

Eerste etage:
De eerste etage heeft drie slaapkamers: twee kamers aan de voorzijde en een riante slaapkamer aan de achterzijde. Daarnaast is er een ruime badkamer.  Deze is evenals het toilet nog niet afgewerkt. Standaard en zonder meerprijs zal deze worden voorzien van: Ligbad, aparte douche, toilet, en wasmeubel. Leidingwerk is reeds aanwezig evenals een radiator.

Tweede etage:
De zolder is een grote ruimte die de complete oppervlakte van de woning beslaat. Door de schuine kap kan vrijwel de gehele breedte van de woning benut worden. De schuine kanten zijn afgetimmerd en bieden opslagruimte. De CV-ketel hangt op deze zolder. Ook is er de mogelijkheid de wasmachine en droger aan te sluiten.

Buiten:
Voor de aanleg van uw tuin zijn reeds de eerste voorbereidingen getroffen. Zo is er voldoende zand aanwezig om een terras en paden aan te leggen. Ook is de te realiseren oprit reeds voorzien van gebroken puin.

Kenmerken

Vraagprijs: 

€325.000,-

Aangeboden sinds:

27-04-2018

Soort woonhuis:

Hoekwoning

Soort bouw:

Nieuwbouw

Bouwjaar:

2018

Woonoppervlakte:

131 m²

Overige inpandige ruimte:

27 m²

Gebouwgebonden buitenruimte:

0 m²

Perceeloppervlakte:

373 m²

Inhoud:

559 m³

Aantal kamers:

4

Aantal badkamers:

1

Badkamervoorzieningen:

n.v.t.

Aantal woonlagen:

3

Isolatie:

Dubbel glas, dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie

Verwarming:

CV-Ketel

Kadastrale gegevens

Wamel F1130 + F3213

Buitenruimte:

8m breed en 16m diep

Tuin:

Achtertuin, voortuin, zijtuin

Ligging tuin:

NoordDocumentatie:

Plattegrond
Viaductstraat 2 plattegrond.pdf (629.56KB)
Plattegrond
Viaductstraat 2 plattegrond.pdf (629.56KB)